malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La campanya Bufa la bombolla! recapta més de 7.000 euros

Objectiu assolit. Els pares de la Martina, una nena malgratenca de 7 anys que pateix una immunodeficiència primària, van posar en marxa la campanya Bufa la bombolla! amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre les malalties minoritàries i alhora recaptar fons per a la Barcelona PID Foundation. Aquesta fundació fa recerca en les immunodeficiències primàries i té un conveni de col·laboració amb el Vall d'Hebron Institut de Recerca i l'Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris.Publicat:
23-01-2018 / 14:03:13
Actualitzat:
25-01-2018 / 11:12:18

Bufa la bombolla!, que ha venut més de 4.000 pots de bombolles, ha nascut a Malgrat de Mar però ara continuarà a través de la Barcelona PID Foundation per tal d'expandir-se i arribar a un públic més ampli, i per tant, continuar recaptant fons per aquesta causa. Els diners recaptats en aquesta primera fase de la campanya, 7.311 euros, ja s'han donat a la Barcelona PID Foundation.

Núria Tomàs, mare de la Martina, explicava fa uns mesos a Ona Malgrat que el millor per simbolitzar aquestes malalties podia ser el fet de bufar una bombolla i per això van idear els pots que han anat venent per diferents punts de Malgrat de Mar i altres poblacions de la zona. Núria Tomàs ha destacat que a banda dels diners, el que també és molt important és que la gent es faci donant de sang i de medul·la.

Les immunodeficiències primàries són un grup de més de 250 malalties de les anomenades rares, que afecten 1 de cada 2.000 nadons nascuts vius a Catalunya. Són patologies congènites i sovint hereditàries, caracteritzades per una resposta insuficient o inexistent del sistema immunitari a les agressions exteriors o interiors. La forma més greu és la immunodeficiència combinada greu. Són els anomenats nens bombolla.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits