malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Més d’un centenar de pacients en els primers mesos de la Unitat de Curta Estada d’Urgències de l’Hospital de Blanes

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva (CSMS) va crear el passat 20 de novembre la Unitat de Curta Estada d’Urgències de l’Hospital de Blanes. Des de llavors, han ingressat 114 pacients amb una estada mitjana de 2,3 dies i una ocupació del 76%. La nova unitat es presenta com una alternativa a l’hospitalització convencional recollida en el Pla Nacional d’Urgències de Catalunya (PLANUC), que té per objectiu millorar la saturació dels serveis i facilitar la ràpida reincorporació del pacient a l’ambient familiar i social.Publicat:
23-01-2018 / 10:19:25
Actualitzat:
23-01-2018 / 10:30:18

La unitat de Blanes consta de set llits amb un metge del servei d’Urgències responsable dels pacients en el torn de 8 del matí a 15:30 de la tarda. Els pacients són valorats diàriament i donats d’alta quan la seva evolució clínica ho permet, independentment del dia de la setmana.

Segons els estudis publicats, es demostra que la creació d’aquest servei millora els indicadors de gestió clínica i la qualitat assistencial, ja que disminueix el temps d’estada mitjana dels pacients i les reconsultes a Urgències. L’èxit d’aquestes Unitats de Curta Estada radica en els estrictes criteris d’ingrés i la durada d’aquest.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits