malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L’Ajuntament inicia el procés per triar els representants del teixit associatiu en el pressupost participatiu

La Regidoria de Participació Ciutadana convida a les entitats o associacions inscrites al Registre Municipal a formar part del primer procés de participació al pressupost. Des de la regidoria es demana a les entitats locals que proposin un candidat/a i un suplent/a per participar en el Grup Motor que ha de pilotar el procés participatiu. Els representants es poden comunicar a l’Ajuntament fins el dilluns 22 de gener mitjançant un correu electrònic.Publicat:
12-01-2018 / 10:00:03
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Finalitzat el termini de presentació de candidats/es, l’Ajuntament convocarà un plenari d’entitats del qual, per votació, en sortiran les 15 persones que formaran part del Grup Motor en representació del teixit associatiu malgratenc.

Els representants es repartiran de la següent manera: 6 d’entitats veïnals i d’acció ciutadana, 3 d’associacions socials, cooperació i solidaritat i de salut, 2 d’entitats esportives, 2 d’entitats culturals, joventut i lleure i 2 d’associacions educatives (AMPA’S).

El Grup Motor, que finalment estarà format per un total de 50 malgratencs i malgratenques, serà l’encarregat d’impulsar, seguir i avaluar aquest primer procés de participació al pressupost de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits