malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Paco Márquez: “Aquest Nadal hem incrementat l’oferta d’activitats per arribar a més públic”

El regidor de Cultura, Paco Márquez, ha agraït aquest matí la tasca de tots els voluntaris, treballadors i participants de la Cavalcada de Reis. Márquez ha assegurat que “tothom que hi participa forma part de la Cavalcada” i ha afegit que “sense la participació voluntària de la població no podríem fer-la, és impossible”.Publicat:
11-01-2018 / 13:05:28
Actualitzat:
11-01-2018 / 13:21:58

El regidor ha destacat que la novetat dels inflables a la Cavalcada de Reis d’aquest any ha permès allargar la cercavila. També ha valorat positivament el trasllat de Ses Majestats en carro de cavalls fins al Parc de Can Campassol. Paco Márquez ha explicat que el motiu del canvi és principalment una qüestió de seguretat, ja que era complicat fer el trasllat dels tres Reis directament des de la cantonada entre el carrer de Mar i el carrer del Carme.

En general, el regidor s’ha mostrat satisfet amb totes les activitats de Nadal que s’han fet a Malgrat de Mar. Tanmateix, ha valorat positivament la “desubicació” en data i espai de la recollida de cartes del patge reial, que aquest any s’ha fet per diferents indrets i en diversos dies.

Per últim, ha destacat la bona acollida del primer Quinto de Nadal i l’estrena de la Videogame Party. “Hem incrementat l’oferta i l’hem variada, per intentar arribar a més públic i a totes les franges d’edat”, ha afegit Márquez.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits