malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La modificació del tipus impositiu de l'IBI, al debat plenari d'avui dijous

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra avui dijous la sessió plenària ordinària del mes de gener. Destaquen dos punts. D’una banda, l’aprovació provisional de la modificació del tipus impositiu de l’Impost sobre Béns Immobles, l’IBI. Segons ha explicat el regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, el que es fa avui és modificar a la baixa el tipus impositiu que marca l’ordenança fiscal, és a dir, el tram que aplica directament l’Ajuntament en el rebut de l’IBI, per evitar una pujada del rebut per al contribuent. Concretament, es rebaixa el percentatge del 0,79 al 0,77. El motiu és que el Ministeri d’Administracions Públiques ha fet una revisió a l’alça dels coeficients dels valors cadastrals. Roger recorda que l’última revisió cadastral a Malgrat de Mar data del 2001 i ara l’Estat ha fet una revisió en gairebé dos-cents municipis, entre els quals, Malgrat de Mar.Publicat:
11-01-2018 / 12:58:23
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

D’altra banda, durant la sessió plenària també s’aprovarà el cessament i nomenament dels membres del Consell Escolar Municipal-Consell Educatiu de Malgrat de Mar.

Com sempre, el ple de l'Ajuntament es podrà seguir en directe a partir de les set del vespre al 107.4 fm i a malgratcomunicacio.cat.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits