malgratcomunicacio.cat

En directe

Font: Servei de Comunicació de l'Ajuntament de Blanes
Societat

El CEAB de Blanes acull demà la segona taula de treball sobre el Delta de La Tordera

La segona reunió de la taula de treball sobre el Delta de La Tordera es celebrarà demà al Centre d’Estudis Avançats de Blanes. La trobada està oberta a totes les entitats, organitzacions i persones interessades que vulguin participar en la recuperació de l’espai del Delta. La convocatòria és a dos quarts de deu del matí al CEAB de Blanes (C/ d’accés a la Cala Sant Francesc, 14).Publicat:
10-01-2018 / 13:45:50
Actualitzat:
10-01-2018 / 15:06:31

La taula del Delta de La Tordera és una voluntat de quatre municipis: Blanes, Palafolls, Tordera i Malgrat de Mar. Vol ser un espai de diagnosi, deliberació i consens que té per objectiu la redacció i execució d'un Pla Integral de Recuperació del Delta de La Tordera. Alhora, ha de servir per trobar sinèrgies de relació entre les administracions i la ciutadania. La taula de treball es va constituir el passat 8 de juny al Centre Cultural de Malgrat de Mar.

"No volem prescindir d'aquest espai únic en biodiversitat. La societat li devem a la natura responsabilitat i hem de prendre les mesures correctores perquè aquesta sigui viva", ha manifestat la regidora Núria Casajuana (CUP). "Cal que ensenyem i obrim aquest espai a la gent i els hi expliquem que l'hem de protegir. També cal convèncer a totes les administracions competents d'aquesta necessitat que avui considerem urgent", ha afegit.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits