malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

La Jornada esportiva i solidària de recollida de joguines torna a Malgrat de Mar

El Pavelló Germans Margall ha acollit aquest matí la ja tradicional Jornada solidària de recollida de joguines. La iniciativa s’emmarca en la 25ena edició de la campanya de la Creu Roja “Els seus drets en joc”, per tal que cap infant es quedi sense joguina el dia de Reis.Publicat:
03-01-2018 / 14:02:28
Actualitzat:
04-01-2018 / 08:28:26

Des de les nou del matí i fins les dues del migdia, diverses entitats esportives de Malgrat de Mar han ofert exhibicions i competicions de futbol sala, judo, handbol i bàsquet. L’objectiu de la jornada solidària, un any més a benefici de la Creu Roja de l’Alt Maresme, és que tots els participants portin una joguina nova, que sigui educativa, no sexista, no bèl·lica i que fomenti el joc cooperatiu.

Les entitats que han participat aquest any en la matinal esportiva i solidària han estat l’AECAM Malgrat, el Club Deportivo Malgrat, l’Olímpic Malgrat, el Club de Judo Malgrat, l’Interesportiu, el Club Joventut Handbol Malgrat i les seves respectives federacions. A més, la campanya ha rebut el suport de l’Ajuntament, els Bombers i la Policia Local.

En tot el territori català, l’edició d’aquest any té previst repartir joguines a més de 23.000 infants en situació de vulnerabilitat. Segons Pilar Monter, voluntària de la Creu Roja avui al Pavelló Germans Margall, a l’Alt Maresme hi ha unes 540 criatures esperant rebre una joguina el dia de Reis de la mà de l'organització social. Monter també ha remarcat que el caràcter esportiu de la recollida solidària de Malgrat de Mar facilita la participació dels veïns. Assegura que “l’esport és el que més anima la gent, perquè aquí ja es costum que ve un nen al pavelló i porta una joguina”.

Per la seva part, el Regidor d’Esports, Miquel Àngel Ruiz, ha destacat el toc obert i participatiu de la jornada esportiva d’avui: “Qualsevol nen pot fer judo, jugar a futbol sala, a handbol o bàsquet. Qualsevol nen pot fer l’activitat que li agradi, no és tancada només a l’entitat”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits