malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau col·labora amb la cavalcada de Reis

Una de les entitats que cada any col·labora amb la cavalcada de reis a Malgrat de Mar és l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. Els membres d’aquesta entitat tenen connexió directa amb ses majestats els reis de l’Orient i els seus ajudants, els patges. La nit de reis, després del suport logístic que fan durant la cavalcada, alguns dels integrants de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau acompanyen els patges reials a portar regals a les cases d’alguns nens i nenes de Malgrat de Mar. Això sí, els seus pares ho hauran demanat prèviament a través del correu patgesmalgratdemar@gmail.comPublicat:
02-01-2018 / 11:18:01
Actualitzat:
02-01-2018 / 11:41:07

Eli Téllez, cap de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau ha parlat a Ona Malgrat d’aquesta activitat en què els protagonistes són els infants malgratencs. Recordem que la cavalcada de Reis és aquest divendres a partir de les 18H. La sortida a les 18 h és des del pavelló de l'avinguda Tarragona. El recorregut és el següent: av Tarragona, Passada, Girona, av Mediterrània, av Carme, carrer del Carme, Fonlladosa, Joan Margall i Balmes. A les 20 h es podran saludar Ses Majestats al Parc de Can Campassol.

D’altra banda, recordem que els 98 integrants de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau han participat entre el 27 i el 30 de desembre als campaments fets a Gualba.

Aquest 2018 l’AEiG Sant Nicolau celebra el seu 60è aniversari amb diferents activitats que es donaran a conèixer en els propers mesos.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits