malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Valoracions polítiques del resultat a Malgrat de Mar del 21D

Els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Malgrat de Mar han valorat a Ona Malgrat els resultats que han deixat aquest 21D a la població. Tot i les divergències, tots han coincidit a felicitar la força guanyadora, Ciutadans. Publicat:
22-12-2017 / 13:48:28
Actualitzat:
22-12-2017 / 14:06:03

Des d’ERC, Ramir Roger ha valorat molt positivament que hagi hagut un increment dels vots independentistes a Malgrat de Mar. Segons ell, el resultat a la població segueix la tendència a nivell de Catalunya i ara el desitjable és que les tres forces independentistes conformin novament el Govern de Catalunya.  

Des de Junts per Catalunya a Malgrat de Mar, Jofre Serret s’ha mostrat satisfet perquè diu “l’independentisme ha guanyat també a Malgrat de Mar amb un augment de vots ja que s’ha passat dels 4600 als 5133 d’ahir”. Això demostra, diu Serret, que Malgrat de Mar també es referma el desig de restitució del Govern legítim de Carles Puigdemont. Per Serret, el resultat d’aquest 21D a Catalunya posa de manifest que “per construir la República s’ha d’anar junts”.

El portaveu del Grup Municipal del PSC, Joan Mercader, ha valorat molt positivament l’alt nivell de participació en aquests comicis i ha destacat que el resultat és el reflex de la polarització entre els ciutadans que volen la independència i els que no. Ara, segons ell, s’ha de treballar per recuperar el diàleg entre Catalunya i Espanya.

Des de Junts per Malgrat, Carme Ponsa ha posat de relleu l’alt índex de participació que hi ha hagut. Segons ella, el resultat demostra que hi ha una bona part de la població que aposta per la independència però una altra que no, i això ho demostra l’avenç de Ciutadans.

Des del PP, Ana Vega es mostra satisfeta perquè diu “a Malgrat de Mar han guanyat els no independentistes”. Tot i això, es mostra preocupada per la davallada del PP. Segons ella, ara toca fer una reflexió interna per esbrinar perquè els populars han arribat a aquesta situació al Parlament de Catalunya. Segons ella, el 155 no és la causa.

Des de la CUP, Núria Casajuana ha destacat que tot i que hi ha hagut un increment dels vots de les candidatures independentistes, la CUP haurà de fer autocrítica a nivell nacional perquè la feina feta fins ara no ha calat en l’electorat. A nivell personal diu que té dolor al cor per veure persones de classe obrera que han apostat per Ciutadans.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits