malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Arriba el primer Quinto de Nadal de Malgrat de Mar

La primera edició del Quinto de Nadal, organitzat per l’Associació de Comerciants i Malgrat Turisme SL, vol convertir-se en un acte tradicional de les festes nadalenques a Malgrat de Mar. L’acte se celebrarà el proper dimarts 26, diada de Sant Esteve, a les set de la tarda al Pavelló municipal de l’avinguda de Tarragona.Publicat:
22-12-2017 / 12:51:19
Actualitzat:
22-12-2017 / 13:05:50

La iniciativa consisteix en un bingo nadalenc en el qual es podrà guanyar premis per un valor total de 3.000 euros. Entre els obsequis hi haurà bicicletes, televisors, petits electrodomèstics, roba, vals per àpats, pernils, assegurances o neteges dentals, entre d’altres.

Les portes del pavelló s’obriran a dos quarts de set, on es podrà comprar els cartrons per deu euros. Cada cartró servirà per jugar tota la tarda. Es preveu que hi haurà un total de deu quintos amb premi i també hi haurà obsequis per les línies. L’aforament màxim serà de 400 persones i hi haurà servei de bar.

Com és tradició als quintos o quines, a diferència dels bingos, els números no es cantaran directament sinó que es diran denominacions populars, paraules relacionades amb Malgrat de Mar o pistes musicals per identificar la xifra.

Toni Riera de Malgrat Turisme SL explica que des de l’organització “hem intentat crear una mica d’expectativa amb els vídeos, sense explicar realment què era el Quinto. Hem buscat que la gent en parlés i així ha sigut”. “Volem que la gent s’ho passi molt bé i que vingui amb ganes de divertir-se i desestressar –se”, afegeix.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits