malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar es prepara per la tercera edició de la Marató d’Estalvi Energètic

L’Ajuntament de Malgrat de Mar tornarà a participar a la Marató de l’Estalvi Energètic, una campanya de sensibilització i bones pràctiques en l’ús i el consum d’energia. La iniciativa es repetirà per segona vegada a la Biblioteca La Cooperativa, l’Escola Marià Cubí i el Pavelló Germans Margall. En la nova edició també s’hi afegiran l’Escola Montserrat i el Pavelló i les Piscines municipals.Publicat:
14-12-2017 / 15:16:21
Actualitzat:
15-12-2017 / 10:40:57

L’objectiu de la campanya, creada per l’empresa L’Origen i impulsada al municipi per la Regidoria de Medi Ambient, és reduir, durant el proper mes de febrer, els consums d’aigua, electricitat i gas dels equipaments respecte l’any anterior. A més, té la voluntat afegida de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a la lluita contra la pobresa energètica.

La tercera edició de la Marató de l’Estalvi Energètic comptarà amb la participació d’un total de dotze ajuntaments de la província, entre aquests el de Barcelona com a novetat d’enguany.

L’Escola Montserrat, una de les noves incorporacions de la propera edició, ha fet aquest matí una auditoria per veure quines accions tecnològiques poden aplicar al febrer per reduir el consum. Des del centre educatiu s’ha creat un “grup energètic” d’alumnes de cicle superior per elaborar propostes divertides i originals per animar a tota l’escola a col·laborar amb la causa.

Eloi Burriel, un dels creadors i impulsors de la marató, ha ensenyat aquest matí als estudiants com fer les lectures dels comptadors i recollir les dades. Burriel assegura que l’objectiu és “motivar i engrescar els nens, que són realment màquines creadores d’accions que poden generar canvis i bons hàbits”.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits