malgratcomunicacio.cat

En directe

Obres de reasfaltat, aquest matí
Societat

Comencen els treballs de reasfaltat de carrers

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat de Mar, les obres s'han iniciat a l'avinguda de Tarragona i s'allargaran fins el 22 de desembre, si no es produeix cap variació per causes meteorològiques. El reasfaltat de carrers de la zona industrial de Can Patalina es farà en cap de setmana. Tot i que avui hem començat el dia amb pluja, les tasques de reasfaltat s'han posat en marxa tal i com estaven previstes.

Els treballs tenen un cost de poc més de 293.000 euros i els porta a terme l'empresa AMSA.Publicat:
11-12-2017 / 10:00:04
Actualitzat:
11-12-2017 / 11:05:45

La campanya inclou el reasfaltat de l’avinguda Tarragona, Pintor Fortuny, Roger de Flor, avinguda de Barcelona, avinguda de Montserrat, Zenòbia Camprubí, Cadí/Camí del Fondo, Miralles, Arenys, Estany, Verneda, Santa Susanna, Antoni Gaudí, Pompeu Fabra, Josep Caralt, Passatge Enric Granados, Caracas, Camí del Pla, Girona, Escoles i Passada. En total s'asfaltaran 34.262,3 metres quadrats. 

La regidora d'Urbanisme i Obra Pública, Mireia Castellà, ha detallat que els carrers Escoles i Passada s'asfaltaran al mes de gener. En el cas del carrer de les Escoles, ha puntualitzat que les tasques de reasfaltat es portaran a terme en cap de setmana per no entorpir el ritme de l'escola Mare de Déu de Montserrat. 

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits