malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El titular de Salut Pública explica els motius del tancament de l'espai per a gats

El regidor de Salut Pública de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, Jofre Serret, ha dit des d’Ona Malgrat que l’epidèmia de panleucopènia no és el motiu pel qual es tanca l’espai per a gats. Serret ha manifestat que el que es fa és rescindir el conveni de cessió dels terrenys que l’anterior govern havia signat amb l’Associació  Amics dels Animals per acollir en aquell espai els gats.Publicat:
04-12-2017 / 15:08:15
Actualitzat:
05-12-2017 / 13:02:39

El titular de Salut Pública ha recalcat que amb l’actual conveni tota la responsabilitat de la gestió de la gatera recau en l’Associació Amics dels Animals i en última instància en la presidenta. En aquest sentit, Serret ha dit que el consistori sempre ha tingut voluntat de col·laborar amb l’associació i que quan va haver l’epidèmia a l’agost el que es va fer va ser seguir els protocols sanitaris, és a dir, tancar en quarantena i dotar de recursos econòmics tant l’associació com l’Ajuntament per afrontar el cost dels protocols sanitaris.

Afegeix Serret que si s’haguessin cenyit a la llei, el que hauria hagut de fer el consistori és tancar de manera immediata l’espai.

Amb la rescissió del conveni el que es fa és, diu Serret, acabar amb les irregularitats que s’han anat produint.

Jofre Serret ha volgut aclarir que el trasllat dels gats es farà amb la total garantia de seguretat per als animals que seran reubicats. A més, es mostra obert a buscar fórmules de col·laboració entre el consistori i l’Associació d’Amics dels Animals per tal que puguin gestionar les colònies de gats que hi ha a Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits