malgratcomunicacio.cat

En directe

Estudis d'Ona Malgrat
Societat

Ona Malgrat incorpora nous programes i un Informatiu Vespre Comarcal a la seva graella

Ona Malgrat posarà veu a les seves tardes a partir del proper divendres 1 de desembre amb una sèrie de programes divulgatius i d’entreteniment. A més, oferirem a partir de les 20h l’ Informatiu Vespre Comarcal a través d’una aliança amb Ràdio Palafolls, Ràdio Tordera i Ràdio Calella Televisió.Publicat:
01-12-2017 / 13:42:07
Actualitzat:
01-12-2017 / 14:00:21

Concretament, de dilluns a divendres, de 19 a 20h, oferirem diferents espais gràcies a l’acord entre Ona Malgrat i la Xarxa Audiovisual Local.

Els dilluns seran per al programa Valors en Alça. Un espai per reflexionar sobre el món on vivim, de l’àmbit local al global des del prisma dels valors.

Els dimarts Els Influencers, un espai presentat per Nil Marbà en què un grup de joves estudiants de Periodisme parlen sobre els mitjans de comunicació.

Els dimecres el dedicarem a la salut amb l’espai I com estàs de salut? on s’aborden a fons diferents qüestions de l’àmbit sanitari.

Els dijous posarem música de jazz amb Jazz Fm. Amb un plantejament didàctic i entretingut, està dirigit i presentat pel músic Enric Carreras. ‘Jazz FM’ té un esperit molt eclèctic, i per això dona cabuda als nombrosos corrents que ha tingut el jazz en poc més de 100 anys: des del New Orleans fins al postbop, passant pel swing, bebop o el free jazz.

Els divendres serà el torn per al món sardanístic amb Coblejant. Es tracta d’un programa de sardanes i música de cobla que fusiona la part més tradicional de la cultura popular amb el dinamisme d'una producció jove i desenfadada. El programa té visió global i i l’objectiu ofereix una perspectiva general del món de la sardana i la cobla; contempla totes les propostes sardanístiques i coblístiques de tot el territori i fa ressò de les activitats del món de la sardana.

Caps de setmana d'esports

Pel que fa al cap de setmana, els dissabtes i diumenges el protagonista serà l’esport amb l’emissió en directe del programa En Joc de 20 a 22h.

A més, amb l’objectiu d’ampliar i diversificar la nostra oferta musical, les matinades seran Icat.cat. Concretament, de dilluns a divendres des de les 00:00 fins a les 07:00 i els dissabtes i diumenges des de les 22h fins a les 8 del matí.

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits