malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Avui és el Dia Mundial de la Sida

Avui, primer de desembre, se celebra el Dia Mundial de la Sida. Una jornada per conscienciar la societat i implicar-la en la lluita contra el VIH, tal i com recull el manifest d’aquest any amb el títol “Un salt endavant cap a la fi de la sida”.

El regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, ha explicat a Ona Malgrat que avui des de l'Ajuntament de Malgrat de Mar es posa en valor la feina que fan molts professionals per erradicar aquesta malaltia.

Serret també ha parlat de la Master Class que es fa demà dissabte a partir de les 11:30 al parc Francesc Macià a benefici de la Fundació Lluita contra la Sida. 

 Publicat:
01-12-2017 / 09:48:06
Actualitzat:
01-12-2017 / 11:48:18

Els avenços sobre aquesta malaltia han fet que a casa nostra sigui una malaltia cronificada tot i que el panorama no és igual als països més desafavorits. La comunitat internacional ha assumit el compromís de posar fi a l’epidèmia com a amenaça per a la salut pública per al 2030.

Recordem que a Catalunya hi ha un acord nacional per afrontar l’epidèmia del VIH i lluitar contra l’estigma que genera i el Pacte Social contra la discriminació de les persones que viuen amb el VIH.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits