malgratcomunicacio.cat

En directe

Rebuda institucional de les 5 noies que formen el Prog Garantia Juvenil
Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar incorpora avui 5 joves provinents del programa de Garantia Juvenil

Onze ajuntaments del Maresme, entre ells el de Malgrat de Mar, i el Consell Comarcal, incorporen des d’avui 35 joves provinents del programa de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació que persegueix reduir l’atur a la franja dels 18 a 29 anys.Publicat:
30-11-2017 / 11:19:17
Actualitzat:
30-11-2017 / 13:47:58

El programa es desenvolupa a través d’accions de formació, orientació, emprenedoria i inserció al mercat laboral. És en aquesta darrera en la que s'emmarca la contractació de joves per part de les administracions locals. Es tracta de contractes en pràctiques amb una durada de 6 mesos.

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha incorporat avui dijous 5 joves en diferents àrees del consistori. Concretament, per una persona per al departament d’Esports; una altra per a Comunicació, per a la Policia Local, una per al departament d’Inserció Laboral i una Medi Ambient. Es tracta de 5 dones d’entre 23 i 24 anys. El regidor d'Inserció Laboral, Jofre Serret, ha parlat dels diferents perfils que s'han incorporat avui a l'Ajuntament.

 

En el cas de Mataró s’han contractat 11 joves, Premià de Mar 4; Tordera 3 i un a Argentona, Arenys de Munt, Cabrils, El Masnou, Premià de Dalt, Sant Vicenç de Montalt i Teià. Per la seva banda, el Consell Comarcal també ha incorporat 5 joves en el marc del programa de Garantia Juvenil.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits