malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Sorteig per iniciar el procés del primer pressupost participatiu

El proper dimarts es farà el sorteig per escollir de manera aleatòria els 350 malgratencs per iniciar el primer procés de pressupost participatiu. Segons informa la regidoria de Participació Ciutadana, el sorteig serà obert al públic i començarà a les 13:30 h a la sala de plens de l'Ajuntament. El sorteig es farà entre 15.541 malgratencs i malgratencs majors de 16 anys del padró municipal a data del 30 de setembre.Publicat:
29-11-2017 / 13:30:22
Actualitzat:
29-11-2017 / 13:45:46

El govern municipal té aprovat un protocol que és el que regeix el procediment a seguir per fer la participació en els pressupostos del 2018. El regidor de Participació Ciutadana, Ramir Roger, ja va avançar la setmana passada que al mes de desembre es faria aquest sorteig entre tota la ciutadania de Malgrat de Mar per triar 350 veïns i veïnes. Aquests rebran a casa seva una carta informativa sobre el procés que ara s'engega. Entre les persones, que vulguin prendre'n part, es farà un nou sorteig del qual es triaran 35 persones. Aquestes formaran el grup motor juntament amb 15 representants del teixit associatiu malgratenc -6 en representació d'entitats veïnals, 3 d'associacions socials, cooperació, solidaritat i salut, 2 de les esportives i 3 de les educatives. 

El grup motor serà l'encarregat de debatre, prioritzar i seleccionar les propostes -sota uns criteris que marca el protocol- que després votaran els malgratencs i malgratenques. De moment, el govern municipal no ha concretat quina serà la quantitat del pressupost sobre la qual la ciutadania podrà decidir, però Ramir Roger ha avançat que no només s'escolliran actuacions urbanístiques a incloure a la partida d'inversió, sinó que també accions de regidories com Joventut o Cultura. 

El govern municipal preveu portar a debat i aprovació el pressupost de 2018 en el proper ple del mes de desembre, que se celebrarà el dia 22.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits