malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

El PSC de Malgrat de Mar presenta un pressupost "alternatiu" per al 2018

El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar, a l’oposició, ha elaborat un pressupost alternatiu amb 5 grans eixos que passen per la justícia social, l’educació i la cultura, la participació ciutadana, el manteniment urbà i l’urbanisme. En total, hi ha més d’una trentena de propostes concretes. El portaveu del PSC, Joan Mercader, ha dit en declaracions a Ona Malgrat que els socialistes s’han vist obligats a fer una proposta de pressupostos perquè després de la primera trobada amb l’equip de Govern han comprovat que no tenen cap esborrany i això està dificultant la tasca dels partits de l’oposició.Publicat:
24-11-2017 / 12:00:00
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Pel que fa a les propostes, Mercader destaca l’àrea de justícia social amb tres blocs: Serveis Socials, Inserció Laboral i Habitatge.

Pel que fa a la participació ciutadana, el PSC proposa una partida de 200.000 euros per al pressupost participatiu. Segons Mercader, no han estat convidats a participar en la definició d’aquest procés que s’ha presentat fa uns dies.

Pel que fa a la igualtat de gènere, aposten per crear el Servei d’Atenció a la Víctima i el desplegament del Pla d’Igualtat de Gènere.

Joan Mercader ha explicat a Ona Malgrat que la seva proposta de pressupost alternatiu sorgeix de la feina interna del partit, de les diferents reunions amb entitats i de les entrevistes porta a porta.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits