malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar enceta avui els actes amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

La Regidoria d'Igualtat obre avui dilluns els actes de sensibilització que s'han programat en el marc del Dia Internacional Contra la Violència Vers les Dones que es commemora el dissabte 25 de novembre. Entre les activitats programades, que s'allargaran fins el diumenge 26, hi ha tallers, teatre-fòrum, contes per a la mainada o una exposició de llibres, entre d'altres.

Enguany a més, s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament amb el color reivindicatiu per aquesta ocasió que és el lila.Publicat:
20-11-2017 / 13:06:33
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Un altre dels actes destacats serà la presentació del primer Pla d'Igualtat de Gènere, que marca els objectius i les línies estratègiques a prioritzar en la implementació de les polítiques d'igualtat locals. La presentació es farà el proper dissabte a les 19:15 h a les Peixateries Velles, després de la encesa de llums per il·luminar la façana de l'edifici de l'ajuntament de color lila i la lectura del manifest institucional. 

El regidor d’Igualtat, Jofre Serret, parla de la importància de la coeducació no sexista entre els joves.

Aquesta tarda a les 16h a l’Arxiu Municipal es farà un taller sobre l’experiència de les dones en l’anàlisi de l’entorn quotidià a càrrec del col·lectiu Punt 6. Segons Serret, es tracta de debatre sobre com està Malgrat de Mar per a les dones a nivell urbanístic.

A més, el FemPop, inclòs en el Festival Arrela't, forma part dels actes del 25N ja que inclou la reivindicació davant la desigualtat que pateixen les dones en el món de la indústria musical. En aquest festival de música, que es farà el 26 a Malgrat i el 25 a la ciutat de Barcelona, només cantaran dones.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits