malgratcomunicacio.cat

En directe

Pla de Grau, Malgrat de Mar
Societat

Primeres passes per a la creació de l'Espai Agrari de la Baixa Tordera

Els Ajuntaments de Malgrat de Mar, Blanes, Tordera, Palafolls i Santa Susanna, juntament amb 2 sindicats de pagesos i 2 cooperatives agràries de la zona, han signat aquest dimecres la carta fundacional per a la gestió i desenvolupament de l’Espai Agrari de la Baixa Tordera. En el cas de Malgrat de Mar, l'encarregada de fer la signatura ha estat la regidora de Pagesia i Promoció Econòmica, Ester Martínez.Publicat:
16-11-2017 / 12:22:05
Actualitzat:
16-11-2017 / 17:09:25

Aquest és el primer pas d’un projecte comú entre les 5 poblacions per dotar-les d’un instrument que integri les seves condicions agràries, paisatgístiques i culturals. El gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera, Josep Ferrer, ha explicat a Ona Malgrat l’objectiu d’aquest projecte, que passa, segons ell, per donar valor afegit al sector des de diferents vessants.

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera ha de tenir en compte les necessitats productives del sector tot impulsant plans i programes que serveixin per consolidar les empreses que ja existeixen i fomentar-ne els nous emprenedors.

Un altre dels objectius és contribuir al prestigi de les produccions agràries obrint el sector des de la perspectiva gastronòmica i turística.

Josep Ferrer ha parlat del calendari que hi ha previst a partir d’ara. Durant el proper any s’haurà d’estudiar quina forma jurídica té l’entitat, activar-la amb el suport de la Diputació i elaborar un Pla General i un altre Pla d’Actuació.

L’Espai Agrari de la Baixa Tordera també fomentarà l’alimentació saludable i de qualitat per als ciutadans.

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits