malgratcomunicacio.cat

En directe

Estudis d'Ona Malgrat
Societat

El govern de Malgrat de Mar redacta un nou reglament per als mitjans de comunicació municipal

El govern de Malgrat de Mar porta avui dijous a ple el nou reglament d'organització i funcionament dels mitjans de comunicació municipals de l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

 Publicat:
16-11-2017 / 11:09:07
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El nou reglament, que haurà de ser debatut i aprovat, substituirà l'actual que data del 2011. El nou text aposta per la creació d'un consell consultiu, elimina les entrevistes a l'alcalde o alcaldessa a la ràdio municipal i garanteix la presència dels grups municipals a Ona Malgrat de manera igualitària al marge de la representació que tinguin.

L’objectiu és regular el funcionament i la gestió dels mitjans de comunicació de titularitat municipal, en aquest cas Ona Malgrat i revista Re-VIu, així com dels diversos canals d'informació institucional com ara a través de les xarxes socials. El reglament a més, defineix com es regula la presència dels regidors i els grups municipals en els mitjans de comunicació municipal. 

Actualment, està en vigor un reglament que únicament regula la participació dels regidors i grups municipals als mitjans de comunicació de l'Ajuntament. Segons fonts municipals, la nova proposta és més àmplia ja que recull el funcionament, les funcions i els objectius d'aquests mitjans.

Pel que fa la revista municipal, es recull la mateixa proposta que ja és vigent i és que cada grup municipal disposa de mitja plana del Re-Viu. 

El reglament també inclou la creació d'un consell consultiu, que estarà format per l'alcalde/essa; el regidor responsable de l'àrea, un representant de cada grup municipal, el cap d'Àrea, la cap de Premsa de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la directora d'Ona Malgrat. Aquest consell serà qui vetllarà pel compliment del reglament, així com també l'espai on es faran propostes sobre comunicació i informació municipal. El reglament també contempla la possibilitat que persones vinculades al món de la comunicació puguin participar en moments puntuals en el consell, amb veu però sense vot.

 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits