malgratcomunicacio.cat

En directe

Desfribril·lador instal·lat a l'entrada de l'Ajuntament
Societat

L'àrea de Salut renovarà durant els propers mesos els desfibril·ladors que hi ha a la població

L’àrea de Salut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar substituirà una desena de desfibril·ladors manuals per uns altres d’automàtics. Es farà de manera progressiva i des d’ara i fins a finals d’any es substituiran 3 amb una partida de 7.000 euros.

 Publicat:
15-11-2017 / 10:23:35
Actualitzat:
15-11-2017 / 11:07:21

El regidor de Salut Pública, Jofre Serret, ha explicat que els desfibril·ladors automàtics es poden fer servir sense formació prèvia. A més, estan dotats d’un sistema software que informa de seu estat. Un altre aspecte important és que en el moment d’activar-se connecta amb el 112 per tal de donar l’alerta als serveis mèdics.

Els nous equips de desfibril·ladors tenen també associat un aplicatiu mòbil i les persones que estiguin donades d’alta i es trobin a menys d’un quilòmetre de distància reben un missatge al mòbil per si poden donar suport a l’emergència.   

Segons ha explicat el regidor de Salut Pública, aquesta actuació es fa amb la col·laboració de la Fundació Brugada, que són pioners en el diagnòstic i la prevenció de cardiopaties. Ells han assessorat el consistori sobre els punts més idonis per col·locar els desfibril·ladors.

Els tres primers que es posaran són a la façana de l’Ajuntament, a la façana del Centre Cívic de la Verneda i a la façana del parc de Can Campassol, al carrer de Mar. Segons Serret, els desfibril·ladors que hi ha ara a l’interior dels equipaments esportius es posaran a les façanes. També es col·locarà un a l’escola Marià Cubí, al barri de Can Palomeras i a les zona turística i hotelera.

El conveni que signarà l’Ajuntament de Malgrat de Mar amb la Fundació Brugada servirà també per treballar la promoció i la prevenció de les cardiopaties donant a conèixer el funcionament d’aquests aparells i de les malalties coronàries entre tota la ciutadania.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits