malgratcomunicacio.cat

En directe

Presentació aquest matí del Diabetitza't
Societat

Diabetitza't, nova eina de la CSMS per lluitar contra la diabetis

Avui 14 de novembre és el Dia Mundial de la Diabetis i els responsables de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han presentat una nova eina d’ajuda per resoldre dubtes sobre aquesta malaltia. Es tracta d’una pàgina al Facebook amb el nom de “Diabetitza’t”. Ho ha explicat la doctora Carme Pascual, metgessa de família i membre de l'equip de referència de la diabetis de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.Publicat:
14-11-2017 / 10:41:23
Actualitzat:
14-11-2017 / 12:07:54

L’objectiu, tal i com ha explicat la metgessa de família i membre de l’equip de referència de la Diabetis de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, la doctora Carme Pascual, és millorar la qualitat de l’assistència als pacients d’aquesta malaltia. A través d’aquest perfil del Facebook es compartirà informació, assessorament, es farà difusió, suport i interacció amb les persones afectades, els familiars i la resta de la població sensibilitzada en aquest tema.

La voluntat dels seus responsables és publicar una notícia, informació o esdeveniment a la setmana amb informació actualitzada i contrastada científicament; respondre les preguntes  dels usuaris; interactuar mitjançant el xat privat; seguir els comentaris que els usuaris facin en el mur de la pàgina; i, en general, facilitar l’accés a la informació a la població perquè  pugui evitar o tractar la patologia en qüestió, arribant a pacients que no solen freqüentar el sistema públic de salut per problemes d’horari, per distància, o per manca d’un entorn social que li faciliti.

La Diabetis és una de les quatre malalties no transmissibles seleccionades pels dirigents mundials per intervenir amb caràcter prioritari.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits