malgratcomunicacio.cat

En directe

Militants de la CUP Malgrat a Granollers. Foto: CUP Malgrat
Societat

Militants de la CUP de Malgrat de Mar han assistit a l'assemblea extraordinària de la CUP nacional celebrada a Granollers

7 militants de l’assemblea local de la CUP de Malgrat de Mar han assistit aquest diumenge a l’assemblea extraordinària que la CUP nacional ha celebrat a Granollers i a la qual havien de decidir si es presenten a les eleccions del 21D i de quina manera. Publicat:
13-11-2017 / 10:04:43
Actualitzat:
13-11-2017 / 11:00:39

Finalment, els militants de la CUP han votat de manera majoritària presentar-se amb una candidatura àmplia "rupturista, independentista i d'esquerres". S’han obtingut 702 vots, el 64,05 per cent.

Carola Sardà, militant de la CUP de Malgrat de Mar, ha explicat a Ona Malgrat que “tot i no ser una eleccions legítimes i que estan imposades pel Govern espanyol, els militants de la CUP consideren que s’han de presentar per continuar defensant el procés”.

Aquesta opció suposa que la CUP es presenta a les eleccions amb la seva candidatura, sense participar en cap llista unitària, però oberta a sumar altres persones i formacions, com alguns sectors de Podem o Procés Constituent. Així ho ha explicat Carola Sardà.

Carola Sardà ha mostrat la seva sorpresa després que només 86 persones d’unes 1200 aproximadament van votar no participar a les eleccions del 21D.

Uns 1.125 militants de la formació i de les organitzacions que conformen la Crida Constituent van assistir a l’assemblea extraordinària feta al Palau d'Esport de Granollers. Van votar 1.099 persones, amb quatre vots en blanc i dos de nuls.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits