malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ARRELA'T] Entrevista amb Manuel Pérez, coautor del llibre "El carrer és nostre"

En el marc del Festival Arrela't, aquest diumenge es presenta el llibre “El carrer és nostre”. Es tracta d’un relat sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya dels periodistes Aída Pallarès i Manuel Pérez. La presentació es farà a les 13h a l’Escola Montserrat. Just abans, a les 12h, el malgratenc Quim Bigas oferirà el seu espectacle Molar a l’Escola Montserrat. Es tracta d’un projecte que ens proposa una reflexió sobre la felicitat i el comerç de les emocions amb el cos com a protagonista principal. Es tracta d’un treball que planteja les emocions col·lectives com una font de moviment important per a la societat actual.

El jove Quim Bigas treballa en els camps de la coreografia, la dramatúrgia i la societat de la informació amb una destacada projecció internacional.

El festival interdisciplinari ens proposta també Silencis, de la ballarina Claire Ducreux, aquest dissabte a les 12 del migdia a la plaça de l'Església.Publicat:
10-11-2017 / 12:50:41
Actualitzat:
10-11-2017 / 13:08:18

El treball d’aquests dos periodistes dóna elements per entendre què són i què signifiquen les arts escèniques a l'actualitat. De l’altra, la seva lectura ens ajuda a reflexionar sobre què significa i què implica la democratització real de l’art.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits