malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Les amargues llàgrimes de Petra Von Kant, al Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles

Aquest diumenge torna el XXIIè concurs de teatre Vicenç Bayarri i Miralles amb la representació de “Les amargues llàgrimes de Petra Von Kant”. Serà diumenge a les 18h al Centre Cultural.Publicat:
10-11-2017 / 12:04:52
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Els encarregats de portar a escena aquest text de Rainer W. Fassbinder són els membres del Grup Centre Parroquial de Monistrol de Calders. La representació és a les sis de la tarda al Centre Cultural.

D’altra banda, i fora de concurs, els membres del Grup Germanor faran una doble representació de l’obra “Això no és vida” de la companyia T de Teatre. Les representacions seran al Centre Cultural el dissabte 25 a les deu de la nit i diumenge a les sis de la tarda. Els membres del Grup Germanor han fet una adaptació d’un text en què 5 dones viuen el seu dia a dia de manera frenètica, amb les seves pors, les seves al·legries, les inseguretats i obsessions, entre altres. La representació s'emmarca en els actes que l'Ajuntament de Malgrat realitzada durant la Setmana Contra la Violència Vers les Dones.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits