malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar torna a fer de punt d'informació del Pla Acredita't

Malgrat de Mar, juntament amb Mataró, torna a ser punt d'informació per a les proves d’avaluació i acreditació de competències professionals per a totes aquelles persones que tenen experiència professional d’un determinat sector però no l’acreditació oficial.  Publicat:
09-11-2017 / 11:10:45
Actualitzat:
09-11-2017 / 14:01:22

Enguany, la Generalitat farà el procés d’avaluació i acreditació de competències en diferents instituts del Departament d’Ensenyament adreçat a 1.810 persones. En el cas de Malgrat de Mar, l'assessorament es fa a través de l’àrea d’Inserció Laboral.

El regidor d’Inserció Laboral, Jofre Serret, ha explicat els 4 sectors que s’han inclòs en aquesta convocatòria i quin és el calendari d’inscripció, que inclou dues xerrades informatives els dies 17 de novembre i 1 de desembre. Els sectors són els esports, la dependència, les instal·lacions i  l’administració i la gestió.

Els participants podran aconseguir un certificat que els servirà a l’hora d’obtenir un títol d’ensenyament professional o bé com a certificat de professionalitat. Jofre Serret ha destacat que l’aforament és limitat i, per tant, les persones interessades hauran de confirmar la seva assistència via correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat

Galeria d'imatges

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits