malgratcomunicacio.cat

En directe

Plaça Pere III, aquest matí
Societat

El PSC proposarà reformar la plaça Pere III i l'avinguda Verge de Montserrat

El Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Malgrat de Mar presentarà dues mocions al ple ordinari de novembre, previst inicialment per al dijous 16. Totes dues tenen a veure amb reformes urbanístiques d'espais de la població, concretament de la plaça Pere III i l'avinguda Verge de Montserrat.

 

 Publicat:
06-11-2017 / 09:55:22
Actualitzat:
06-11-2017 / 13:07:13

La primera proposa una renovació integral de la plaça Pere III amb diferents actuacions com ara dotar l’espai de nou mobiliari urbà i la creació de noves zones de jardineria amb el sistema de reg, entre altres.

Segons el text de la moció, d’aquesta manera es donaria compliment a la demanda dels veïns de la zona que volen una actuació per millorar l’estat actual de la plaça. A més, remarquen que ja estan fets els treballs tècnics per dur a terme la reforma. El cost de la reforma integral estaria entre els 50 i els 60.000 euros, segons el portaveu del PSC, Joan Mercader.

La moció dels socialistes malgratencs proposa destinar una partida pressupostària per a aquesta obra i que es pugui executar abans d’acabar l’actual mandat, que finalitza el maig del 2019.

L’altra moció proposa la remodelació de l’avinguda Verge de Montserrat, entre els carrers Joan Maragall i Plaça de l’Àncora, i part dels carrers adjacents com Joan Maragall, Pintor Fortuny, Roger de Flor i l’avinguda Barcelona.

Els responsables del PSC de Malgrat de Mar consideren que amb aquesta actuació es tancaria un recorregut per als vianants i de trànsit rodat que connecta i alhora separa la zona turística amb la resta de la població. En aquest sentit, posen en valor l’increment de l’atractiu turístic ja que l’espai quedaria més ordenat de manera que vehicles, vianants i bicicletes tindrien el seu propi espai.

Com a l’altra moció, en aquesta també es demana fer una assignació pressupostària i que pugui ser una realitat abans d’acabar el mandat. Joan Mercader ha explicat que en el seu dia es va aprovar el projecte i ara només caldria dotar-lo d'assignació pressupostària, que seria de poc més d'un milió d'euros.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits