malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

En marxa la revisió del projecte d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim

El Govern de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, ha aprovat fer la licitació de la redacció de la revisió i modificació del projecte d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim, entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Colom. Aquests treballs tindran un pressupost de 35.000 euros.Publicat:
31-10-2017 / 08:51:30
Actualitzat:
31-10-2017 / 08:57:52

Segons fonts de l’Ajuntament, la modificació del projecte per renovar el Passeig Marítim preveu ampliar l'àmbit d'actuació, incorporant més trams de carrers perpendiculars fins als punts inclosos en el projecte d'obertura de l'avinguda de Barcelona, que actualment s'està executant, com el de Manuel de Falla i Balmes. Els treballs que s'incorporaran al projecte de rehabilitació del Passeig Marítim també inclouran un aixecament topogràfic de tot l'àmbit afectat pel projecte i la comprovació de les seccions dels treballs de la xarxa de recollida d'aigües pluvials. 

El govern municipal també vol modificar el projecte de rehabilitació del passeig, que va ser aprovat pel ple al desembre de 2013, per incloure un carril per a bicicletes i canviar els materials de construcció que es faran servir, així com que tota la il·luminació passarà a ser led. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits