malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar obre una línia de 25.000 euros per ajudes al lloguer de l'habitatge

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha aprovat una línia de subvencions per al lloguer de l’habitatge de fins a 25.000 euros fins a finals d’aquest 2017. La línia d’ajudes al lloguer s’ha impulsat de manera conjunta entre les regidories d’Acció Social i Habitatge gràcies a la modificació pressupostària que es va fer el passat mes d’agost, tal i com ha explicat a Ona Malgrat el regidor d’Acció Social i Ciutadania, Jofre Serret.

 Publicat:
24-10-2017 / 14:56:22
Actualitzat:
24-10-2017 / 15:04:30

Serret ha recordat que hi ha dos tipus de línies d’ajudes. La línia A adreçada a totes aquelles persones més vulnerables econòmicament parlant, aquelles que tenen una situació econòmica baixa que podran rebre la subvenció per pagar el lloguer o bé les despeses que tinguin per evitar un futur desnonament. L’altra línia, la línia B, és la destinada als propietaris d’habitatges buits que tenen certa reticència a llogar.

Jofre Serret ha explicat que aquesta línia d’ajudes també serveix per donar atenció a col·lectius amb dificultats per accedir a l’habitatge com la gent gran o els joves.

El regidor d’Acció Social i Ciutadania ha destacat que a Malgrat de Mar hi ha previstos, malauradament, molts desnonaments.

En qualsevol cas, les persones que vulguin sol·licitar les ajudes al lloguer s’han d’adreçar a l’àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits