malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar congela l'IBI per al 2018

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, format per Junts per Malgrat, ERC, el PDeCAT i la CUP, proposarà durant la sessió plenària d’aquest dijous una congelació de l’IBI, l’Impost de Béns Immobles. A més, durant els propers mesos s’estudiarà la possibilitat de fer bonificacions en casos especials.

 Publicat:
18-10-2017 / 09:14:04
Actualitzat:
19-10-2017 / 09:59:41

Per primera vegada s’aplicarà la taxa d’escombreries als serveis de menjador de les escoles concertades. En aquest cas, parlem de l’escola Chanel, Vedruna i Fonlladosa. El regidor de Serveis Econòmics, Ramir Roger, ha explicat que l’ingrés global per al consistori en aquest concepte serà d’uns 6.000 euros però el que es busca és la conscienciació d’aquests centres per tal que col·laborin també en la gestió dels residus.

A partir del 2018 hi haurà una nova taxa de 150 euros per als casaments civils que se celebrin a Malgrat.

Durant la sessió plenària és previst també modificar les bases reguladores de les subvencions atorgables a l’Ajuntament de l’exercici 2017.

El ple contempla dos punts referents a l’habitatge. El primer per l’aprovació, si s’escau, de les bases reguladores per la concessió de subvencions per l’habitatge  i el segon per determinar els membres que formaran part de la Taula Local d’Habitatge de Malgrat de Mar.

D'altra banda, el govern de Malgrat crearà una taula de treball per estudiar la possibilitat d'aplicar tarificacions socials per a la llar d’infants, el Casal d’estiu i l’Escola d’Adults.

Al ple, que el podreu seguir en directe per Ona Malgrat a partir de les set de la tarda, també es donarà compte del Pla per a l’energia i el clima de Malgrat de Mar.

 

 

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits