malgratcomunicacio.cat

En directe


El PSC presenta al·legacions a la modificació pressupostària que es va aprovar al ple d'agost

La modificació pressupostària, que es va aprovar a l'agost amb els vots a favor de l'equip de govern, ascendeix a 334.500 euros. PSC, que juntament amb PP va votar en contra, ha presentat al·legacions a la modificació i demana que es conservi el 1.050.000 euros per a les obres dels carrers de Llibertat i Sant Elm, que no es redueixi la partida per a millores urbanes i s'utilitzi per a desenvolupar el pressupost participatiu, que es mantinguin els diners previstos per al centre obert i que es conservin els diners de la subvenció de l'IBI per a persones amb escassa capacitat econòmica.Publicat:
05-09-2017 / 10:57:36
Actualitzat:
05-09-2017 / 11:25:51

El Partit dels Socialistes ha articulat les seves al·legacions a la modificació pressupostària que es va aprovar inicialment a l'agost en quatre eixos principals. En primer lloc, el PSC demana que es conservi el 1.050.000 euros de les obres dels carrers de Llibertat i Sant Elm. En aquest sentit, els socialistes consideren que la reducció en 200.000 euros d'aquesta previsió suposa que "es deriven els costos del projecte d'urbanització a altres partides pressupostàries" i que, per tant, "no hi ha una reducció econòmica del projecte d'urbanització".

Una altra de les demandes que fa el PSC és que no es redueixin els diners destinats a millores urbanes i que es dugui a terme, amb aquests diners, el pressupost participatiu. Els socialistes recorden que amb els 100.000 euros d'aquesta partida es pretenia "fomentar la participació ciutadana" i, per això, volen que no es redueixi en 50.000 euros.

La tercera al·legació que presenta el Partit dels Socialistes està relacionada amb el centre obert. En aquesta línia, demana que no es redueixin els diners que s'hi havia previst destinar perquè "s'elimina la possibilitat que el 2017 es porti a terme aquest projecte". El PSC recorda que en el seu moment la proposta "va ser ben vista per a tots els grups polítics municipals" perquè, entre d'altres coses, amb el centre obert es pretenia "afavorir la integració social dels infants prevenint situacions d'exclusió social i risc social".

Finalment, els socialistes demanen, una vegada més, que no s'elimini la partida pressupostària que havia de servir per subvencionar l'Impost sobre els Béns Immobles, l'IBI, a les famílies amb escassa capacitat econòmica.

Aquesta modificació pressupostària, que ascendeix a 334.500 euros i contempla, entre d'altres, l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, es va aprovar en el transcurs del ple municipal d'agost amb els vots favorables de l'equip de govern format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP. PSC i PP, a l'oposició, van votar-hi en contra.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits