malgratcomunicacio.cat

En directe


Marxa de torxes, acte institucional i ofrena floral per l'11 de setembre a Malgrat de Mar

La tradicional ofrena floral de les entitats al Parc de Can Campassol serà un dels actes més destacats de la Diada Nacional de Catalunya a Malgrat de Mar. Comptarà amb la participació d'una quarantena d'associacions malgratenques. L'acte institucional, que s'ha programat a les 9:30h de l'11 de setembre davant de l'Ajuntament, en serà el preàmbul. La nit abans, la del proper diumenge 10 de setembre, tindrà lloc la marxa de torxes, que organitza l'Assemblea Nacional Catalana.Publicat:
08-09-2017 / 10:28:20
Actualitzat:
05-09-2017 / 09:34:27

Una lectura de poemes a càrrec del grup de poesia de la biblioteca La Cooperativa donarà avui a les 20h el tret de sortida al programa d'actes que s'han organitzat a Malgrat de Mar coincidint amb la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. La proposta, que tindrà lloc a la sala de la biblioteca, porta per títol 11 de setembre: sentiments i paraules.

Els plats forts de la Diada a Malgrat de Mar se serviran, però, entre diumenge 10 de setembre a la nit i el mateix 11 de setembre. L'Assemblea Nacional Catalana organitza una marxa de torxes per la independència, que tindrà lloc diumenge a partir de les 22h. La marxa sortirà del Parc de Can Campassol i acabarà al Parc del Castell. La proposta, que es du a terme a diferents municipis i ciutats d'arreu de Catalunya pretén ser, segons els fundadors, "l'expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional del poble català", "un acte sense cap tipus de manipulació ni d'utilització partidista" i "un espai de denúncia de tot allò que atempta contra les llibertats nacional i contra l'exercici de la democràcia".

L'activitat del mateix dia 11 de setembre a Malgrat començarà amb l'acte institucional, que tindrà lloc a les 9:15h davant l'edifici consistorial. La proposta inclourà una actuació de la Coral Atzavara, una lectura de poemes a càrrec del grup de poesia de la biblioteca La Cooperativa, l'actuació dels cors de l'Aula Contrapunt, la lectura del manifest, la hissada de la senyera i el cant de Els Segadors. Just després, a les 10:15h, s'iniciarà l'ofrena floral, que una quarantena d'entitats malgratenques protagonitzaran al Parc de Can Campassol. Aquest acte associatiu també inclourà la lectura del manifest d'Òmnium Cultural i una cantada final per part de tots els assistents.

Els actes de l'11 de setembre al poble es clouran amb una ballada de sardanes, que tindrà lloc al Parc de Can Campassol a partir de les 20:30h. L'activitat, organitzada per l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, estarà amenitzada per la Cobla Iluro.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits