malgratcomunicacio.cat

En directe


Policia Local i Mossos donaran consells de seguretat als establiments d'allotjament turístic del poble

La Policia Local de Malgrat de Mar i els Mossos d'Esquadra duran a terme aquesta setmana una campanya informativa sobre seguretat als establiments d'allotjament turístic del poble. L'objectiu de la iniciativa és fer prendre consciència als responsables d'aquests negocis de diversos consells de seguretat dins dels seus locals. La decisió de tirar endavant aquesta campanya es va prendre dijous passat en una reunió que Policia Local i Mossos van mantenir amb l'alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, per analitzar i valorar la seguretat pública al poble arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils.Publicat:
04-09-2017 / 09:51:06
Actualitzat:
04-09-2017 / 10:56:44

Entre els consells de seguretat que aquests dies donaran Policia Local i Mossos d'Esquadra als responsables dels establiments d'allotjament turístic de Malgrat de Mar hi ha el de registrar les dades de totes les persones que s'hi allotgen. Aquest registre s'hauria de fer de totes les persones que pernocataran a l'establiment, inclosos els menors, i no només de la persona que fa la reserva. De fet, aquest tipus de negoci està obligat a registrar la identitat dels seus clients i no fer-ho pot ser sancionable.

Bon nivell de seguretat al poble

A banda de decidir iniciar aquesta campanya informativa, Policia Local i Mossos van aprofitar la trobada de dijous passat per analitzar i valorar la seguretat pública al poble arran dels atemptats de Barcelona i Cambrils. En aquest sentit, es va valorar de manera positiva el nivell de seguretat al poble. La reunió també va servir per revisar els serveis de coordinació entre els cossos policials els dies posteriors al 17 d'agost. Es va tractar, a més, l'estudi que es fa de la possibilitat de col·locar mesures fixes o mòbils de control de pas de vehicles a vials d'afluència de vianants, tenir en compte les característiques de cada zona.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits