malgratcomunicacio.cat

En directe


Comencen les obres per millorar la seguretat viària de l'avinguda de la Costa Brava

El projecte preveu reduir l'amplada de la calçada i ampliar les voreres en alguns trams, i adequar les parades de transport públic i els passos de vianants, entre d'altres. Les obres, finançades per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Malgrat de Mar, començaran avui a la cruïlla del carrer de Mossèn Fèlix Paradeda, davant l'Institut Ramon Turró i Darder. La idea és que aquest tram estigui acabat abans de l'inici de curs, el proper dimarts 12 de setembre.Publicat:
04-09-2017 / 09:09:30
Actualitzat:
04-09-2017 / 09:48:35

Les obres de millora de la seguretat viària de l'avinguda de la Costa Brava serviran per augmentar el nombre de passos de vianants i recol·locar-ne alguns per facilitar els recorreguts més habituals dels usuaris. També s'habilitaran passos de vianants elevats en alguns trams com, per exemple, el que va de la cruïlla de Guillem de Palafolls al carrer de la Verneda. En aquesta intersecció, la de Guillem de Palafolls, s'hi farà també un refugi central per a vianants perquè l'actual rotonda no protegeix els passos.

El projecte també preveu reduir l'amplada de la calçada en alguns punts de l'avinguda per tal d'aconseguir que els vehicles circulin més a poc a poc. S'actuarà en aquest sentit a les cruïlles amb el carrer de Joan Esquena i Torró, l'avinguda Verge de Montserrat, Mossèn Fèlix Paradeda, Alexander Fleming i Guillem de Palafolls.

Finalment, es millorarà la seguretat de les parades de transport públic. Se situaran tenint en compte els passos de vianants. La previsió és que els busos parin al carril.

Les obres de millora de la seguretat viària de l'avinguda de la Costa Brava, que s'allargaran uns quatre mesos, tenen un pressupost d'execució de 384.677,81 euros. D'aquests diners, la Diputació de Barcelona n'assumeix el 71,57%, és a dir, 275.310.55 euros; i l'Ajuntament, el 28,43% restant (109.367,26 euros).

Les obres provocaran restriccions de trànsit

La Policia Local de Malgrat de Mar ha informat que a partir d'avui, i mentre durin les obres, restarà prohibit estacionar al carrer de Mossèn Fèlix Paradeda, entre l'avinguda de Tarragona i l'avinguda de la Costa Brava. A més, també restarà prohibida la circulació en el mateix tram de carrer de Mossèn Fèlix Paradeda. Només podran entrar i sortir en aquest tram de carrer els vehicles dels guals residents.

Les obres començaran avui a la cruïlla del carrer de Mossèn Fèlix Paradeda, davant l'Institut Ramon Turró i Darder. La idea és que aquest tram estigui acabat abans de l'inici de curs, el proper dimarts 12 de setembre.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits