malgratcomunicacio.cat

En directe

L'Escola Municipal d'Adults torna a les Cases dels Mestres

L'Escola Municipal d'Adults obre inscripcions avui a les Cases dels Mestres

Una quinzena de cursos són els que s'han inclòs aquest setembre a l'oferta formativa de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, que aquest 2017-2018 tornarà a les dependències del carrer de Ramon Turró. El període d'inscripcions s'obre avui.Publicat:
04-09-2017 / 08:38:53
Actualitzat:
04-09-2017 / 09:02:21

L'activitat de l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres torna a la normalitat després de les obres de rehabilitació. Els treballs, que van començar a finals de setembre de 2016, van servir per substituir la teulada per una de nova, restaurar els estucs de la façana, connectar interiorment els tres volums existents i instal·lar un ascensor per poder accedir al pis superior. També s'han eliminat les divisions internes de l'edifici, s'han millorat els lavabos i s'ha construit una escala exterior per crear una sortida d'emergència per als pisos superiors.

Tot i que el termini d'execució era de 81 dies, l'activitat de l'escola, que es va haver de traslladar a altres equipaments, no ha pogut tornar a les Cases dels Mestres fins ara perquè s'ha hagut de comprar i instal·lar equipament informàtic, pissares digitals i nou mobiliari. També faltava legalitzar la instal·lació elèctrica.

Obert el termini d'inscripcions

L'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres obre avui el termini d'inscripcions, que es podran formalitzar a les dependències del centre al carrer de Ramon Turró. L'oferta de l'escola es divideix en tres grans àrees: formació reglada (prova d'accés als cicles formatius de grau mitjà, grau superior, Universitat per a majors de 25 i 45 anys o Graduat en Educació Secundària Obligatòria), formació bàsica (alfabetització i neolectors) i idiomes (nivells A, B i C de català; llengua castellana per a estrangers, nivells A1, A2 i B1 d'anglès, i nivell A1 de francès).

Les inscripcions per a la formació reglada, que inclouen entrevista i prova de nivell, es podran fer entre avui i aquest divendres 8 de setembre de 10h a 13h, i el 5 i 7 de setembre, de 16h a 19h. Les inscripcions per a la formació bàsica i d'idiomes seran del 5 al 15 de setembre de 10h a 13h, i els dies 5, 7, 12 i 14 de setembre de 16h a 19h.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits