malgratcomunicacio.cat

En directe


El 3r Raid del Ferro inclourà una categoria familiar

El Raid del Ferro, que enguany arriba a la seva tercera edició, tindrà lloc el dissabte 23 de setembre entre les 7h i les 16h amb sortida i arribada al Parc Francesc Macià. L'activitat inclourà enguany quatre categories, entre les quals n'hi ha una de familiar. El Grup Excursionista Malgratenc, entitat organitzadora del Raid, preveu obrir el període d'inscripcions per participar-hi la setmana vinent.Publicat:
24-08-2017 / 08:24:45
Actualitzat:
24-08-2017 / 09:36:27

El Grup Excursionista Malgratenc (GEM) ultima aquests dies els detalls del 3r Raid del Ferro, que tindrà lloc el dissabte 23 de setembre. L'entitat explica a través de la seva pàgina de Facebook que "hi haurà dues noves seccions que mai abans s'havien fet al Raid del Ferro, i alguna prova especial bastant divertida". El GEM diu, però, que fins a principis de setembre no en concretarà les característiques.

Com a novetat enguany el 3r Raid del Ferro inclourà quatre categories i no tres com fins ara. L'entitat ha decidit incloure la categoria Familiar, de 3 hores de durada, que permetrà participar els infants a partir de 5 anys. També hi haurà les categories Elit, de 8 hores i adreçada a majors d'edat, que serà puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Aventura i el Campionat de Catalunya; Aventura, de 7 hores i a partir de 16 anys; i Open, de 5 hores de durada, amb una edat mínima de 10 anys i puntuable per la Copa Catalana de Raids d'Aventura. Aquestes tres categories tindran les mateixes disciplines, però la duresa i durada s'adaptarà a cada nivell.

Pel què fa a la categoria Familiar, el GEM ha optat per no posar una secció específica de BTT "per limitar-ne el menys possible l'accés". D'aquesta manera, els participants podran utilitzar qualsevol mitjà de rodes no motoritzat per realitzar les transicions entre seccions, com ara una bicicleta de passeig, un patinet, un tricile o uns patins.

El 3r Raid del Ferro acabarà, com cada any, amb un dinar de cloenda i el lliurament de premis. El GEM també premiarà l'equip que hagi recollit més brossa.

El GEM, que preveu obrir el període d'inscripcions la setmana vinent, habilitarà una plataforma específica per a fer-ho. Hi haurà dos terminis. Les persones que s'inscriguin els primers dies tindran un descompte; els participants que ho facin en el segon termini, 15 dies abans de tancar inscripcions, hauran de pagar el preu estàndard. Els socis del Grup Excursionista Malgratenc també tindran descompte.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits