malgratcomunicacio.cat

En directe

Portada de l'última revista Som-hi! que es va publicar

La revista 'Som-hi!' dóna 14.000 euros a entitats solidàries i d'investigació

Després de dos anys del seu tancament, la revista Som-hi! ha decidit repartir el seu fons econòmic, de 14.000 euros, entre vuit entitats solidàries i d'investigació. La idea de la redacció de la revista és que aquests diners s'utilitzin per a desenvolupar projectes concrets que, una vegada finalitzats, es donaran a conèixer.Publicat:
22-08-2017 / 11:09:37
Actualitzat:
22-08-2017 / 13:07:35

Càritas de Malgrat, Associació de Discapacitats de l'Alt Maresme (ADIAM), Fundació Joan Slavador Gavina, el Raval BCN, el projecte del Dr. Oriol Mitjà en el tranctament efectiu contra el Pian, que desenvolupa ISGlobal, Fundació Oncològica Infermeria Enriqueta Villaveccia, Fundació Barcelona Pid Foundation (Immunology & Infection), Proactiva Open Arms i l'Associació Catalana del Parkinson de Blanes, són les 8 entitats que rebran els 14.000 euros del fons econòmic de la revista Som-hi!

Des de la redacció de la publicació han explicat que la revista ha estat per als seus membres "una afició, una manera d'entendre la comunicació local". "Vam considerar sempre que les aficions se les paga un mateix, així que totes les despeses de la revista les pagàvem nosaltres i saldàvem la impremta amb les vendes, la publicitat i una subvenció de la Generalitat", afageixen. És per aquest motiu que han decidit destinar el superàvit de 14.000 euros que els ha quedat després de tancar la revista a aquestes entitats. En aquest sentit, des de la redacció asseguren que no se senten seus aquests diners.

Les 8 entitats que ha triat la revista Som-hi! rebran 1.750 euros cadascuna. Els hauran de destinar a projectes concrets que, una vegada hagin executat, hauran d'explicar. La redacció de la publicació ha detallat que anirà enviant "informació dels passos i dels resultats d'aquest projecte".

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits