malgratcomunicacio.cat

En directe


Ona Malgrat celebrarà Sant Roc amb un programa en directe des del carrer

L'emissora municipal farà un programa especial per la festa major de Sant Roc el proper diumenge 13 d'agost des de la plaça de l'Església. El contingut, que s'emetrà entre les 10h i les 13h, inclourà una dotzena d'entrevistes a diverses entitats, grups de música i persones del poble que, d'una manera o d'una altra, fan que la festa major sigui possible. Ona Malgrat, a més, regalarà entrades pel parc inflable aquàtic de la platja a les 15 primeres persones que s'apropin a la parada i expliquin en directe com viuen la festa major.Publicat:
11-08-2017 / 09:47:22
Actualitzat:
11-08-2017 / 10:12:40

El Motor Antic Malgrat, el Cercle Artístic Malgratenc, l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, els Empestats i Els Maduixots són algunes de les entitats que aquest diumenge passaran pel programa especial que Ona Malgrat emetrà en directe des de la plaça de l'Església coincidint amb la festa major de Sant Roc. El contingut també inclourà entrevistes als grups malgratencs Bergantí i Senyor Peix, i al fotògraf Eduard Mendoza, que aquests dies exposa la mostra Northern Lights al Centre Cultural.

Ona Malgrat premiarà els oients

L'emissora municipal aprofitarà que surt al carrer per la festa major per premiar els oients de la ràdio. Les quinze primeres persones que aquest diumenge entre les 10h i les 13h s'apropin a la plaça de l'Església i expliquin en directe com viuen la festa major de Sant Roc, s'emportaran dues entrades pel parc aquátic inflable de la platja.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits