malgratcomunicacio.cat

En directe

Plaça de Xesco Boix.

Canvien la ubicació de les Barraques perquè la Generalitat no les autoritza a les pistes d'atletisme sense un pla d'evacuació en cas de risc químic

El Departament d'Interior de la Generalitat ha emès un informe desfavorable a l'organització de les Barraques a les pistes d'atletisme perquè el pla d'autoprotecció actual no preveu com s'ha de dur a terme l'evacuació del recinte en cas d'accident químic. L'espai que ha acollit les Barraques durant els darrers vuit anys està situat just al costat d'una fàbrica química. El govern municipal ha decidit traslladar l'activitat a la platja, just davant de la plaça de Xesco Boix.Publicat:
08-08-2017 / 11:09:47
Actualitzat:
08-08-2017 / 15:29:29

La Direcció General de Protecció Civil del Departament d'Interior de la Generalitat ha informat desfavorablement perquè el pla d'autoprotecció, que l'Ajuntament fa servir sempre per a l'organització d'aquest acte, no preveu com s'ha d'actuar per a l'evacuació i confinament de persones en cas de risc químic. L'Ajuntament ha informat, a més, que segons el decret 30/2015, els plans d'autoprotecció en espais tancats amb un aforament igual o superior a 5.000 persones els valida la Generlaitat i, en canvi, si és inferior a 5.000, els valida l'Ajuntament. Fins ara, l'aforament de les Baraques era inferior a 5.000 persones.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit canviar l'ubicació de les Barraques i traslladar-les a la platja de Malgrat Centre, just a davant de la plaça de Xesco Boix. Allà s'instal·laran les 8 barraques de les entitats del poble que en prendran part, l'escenari i tots els serveis. Les Barraques es faran divendres i dissabte, i l'horari serà de 21:30h a les 4h.

Els concerts previstos es mantenen. D'aquesta manera, aquest divendres actuaran els grups El Senyor Peix, Doctor Prats i La Sra Tomassa, i dissabte hi haurà la Summer Moguda. Pel què fa a les activitats previstes per diumenge, és a dir, el concurs de cocous, l'animació infantil i la guerra de colors i xeringada, l'Ajuntament ha comunicat que les faran al costat.

Es manté l'autorització per als menors de 16 anys

La Policia Local de Malgrat de Mar ha comunicat que, tot i el canvi d'ubicació de les Barraques, es manté la necessitat que els menors de 16 anys que vulguin participar de la festa jove ho facin acompanyats d'una persona major d'edat i, a més, portin una autorització signada pel seu tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal, o bé recollir a la recepció de l'Ajuntament o en un parada que l'Ajuntament tindrà habilitada a l'espai de Barraques. 

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits