malgratcomunicacio.cat

En directe


Protecció Civil demana extremar les precaucions pel risc d'incendi i la intensa calor

Protecció Civil ha posat en prealerta el pla INFOCAT davant la previsió d'alt risc d'incendi forestal en 25 comarques, entre les quals hi ha el Maresme. També hi ha un avís de calor. La Generalitat recorda que està prohibit fer foc prop de zones boscoses i que si s'observa qualsevol columna de fum cal trucar al 112.Publicat:
03-08-2017 / 09:43:42
Actualitzat:
03-08-2017 / 10:41:25

La combinació de temperatures elevades i sequera acumulada han obligat a Protecció Civil de la Generalitat a posar en prealerta el Pla Especial d'Emergències per Incendis Forestals de Catalunya (INFOCAT). Entre les comarques més afectades per risc d'incendi forestal avui hi ha el Maresme i la Selva.

Protecció Civil demana a la ciutadania extremar les precaucions per tal d'evitar qualsevol situació de risc i trucar al 112 si es veu qualsevol columna de fum. Pel què fa a la calor, es recomana evitar les activitats físiques intenses a hores de més calor i beure molta aigua. Cal tenir, a més, especial cura de les persones més vulnerables a la calor. En aquest sentit, es recomana visitar un cop al dia, en la mesura que sigui possible, a familiars o veïns que viuen sols per garantir que s'hidraten i segueixen els consells davant les temperatures elevades.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits