malgratcomunicacio.cat

En directe


L'Ajuntament convidarà els malgratencs a esmorzar per la festa major

Un esmorzar popular a la plaça de Xesco Boix és una de les novetats de la festa major de Sant Roc d'enguany. L'activitat, que tindrà lloc el diumenge 13 d'agost a les 10h, compartirà escenari amb la xocolatada popular i el concurs de cocous, que cada any organitza la Colla de Geganters de Malgrat de Mar a la platja de Malgrat Centre.



Publicat:
02-08-2017 / 09:47:22
Actualitzat:
02-08-2017 / 10:09:23

Pa amb tomàquet i botifarra serà el menú que servirà l'Ajuntament de Malgrat de Mar el diumenge 13 d'agost a les 10h a la plaça de Xesco Boix. L'esmorzar, que serà apte per a celíacs, també oferirà escalivada als vegetarians. Paco Márquez (CUP), regidor de Cultura, ha explicat que l'activitat, una de les grans novetats de la festa major de Sant Roc d'enguany, repartirà entre els malgratencs i malgratenques 275 botifarres, 25 amb pa per a celíacs, i 25 escalivades per a vegetarians. "Intentem donar cobertura a tothom. Ja veurem com funciona. Si va bé i cal ampliar, l'any que ve augmentarem les botifarres", ha afegit Márquez.

L'esmorzar popular gratuït, que l'Ajuntament ha organitzat per la festa major, compartirà escenari amb la xocolatada popular i el concurs de cocous, que cada any programa la Colla de Geganters de Malgrat a la platja de Malgrat Centre. El diumenge 13 d'agost també hi haurà el 39è Concurs de Pintura Ràpida, les matinades, la 16a Trobada de Motos Antigues, animació infantil, guerra de colors i xeringada, la 25a Trobada de Puntaires, una cercavila i una exhibició castellera, ludoteca de jocs tradicionals, la 7a Gimcana Nocturna La Malgratenca i la 33a Cantada d'Havaneres.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits