malgratcomunicacio.cat

En directe


Les platges de Malgrat de Mar, en una guia comarcal per orientar els visitants

El Consorci de Turisme del Maresme ha editat una guia que recull a fons les característiques de les 55 platges de la comarca. L'objectiu de la publicació és orientar tant a visitants com a residents per tal que puguin gaudir del litoral maresmenc. Les platges de Malgrat de Mar també surten en aquesta guia.Publicat:
02-08-2017 / 10:23:15
Actualitzat:
01-08-2017 / 13:24:13

Les platges malgratenques del Centre, l'Astillero, la Conca i la Punta de la Tordera són quatre de les 55 que apareixen a la guia que ha editat el Consorci de Turisme del Maresme. La publicació recull tota la informació actualitzada de les platges i cales maresmenques. Inclou dades com ara les seves dimensions, les característiques de la sorra, l'existència o no d'aparcament, les formes d'accedir-hi en transport públic o els serveis dels quals disposa, és a dir, si són accessibles per a persones amb minusvalies físiques, si compten amb guinguetes, si disposen de servei de guarderia o si tenen espais de lleure amb instal·lacions infantils.

El Consorci de Turisme ha decidit editar la guia perquè, entre d'altres coses, les dades de 2016 apuntaven que el 61,1% dels visitants de la comarca havien escollit el Maresme pel sol i la platja. La guia de les platges del Maresme es pot descarregar de la web del Consell Comarcal.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits