malgratcomunicacio.cat

En directe

Un moment de la trobada amb els veïns a l'Arxiu Municipal

Els veïns del centre es queixen dels ocupes del carrer Sant Isidre

Els problemes d'incivisme amb les persones que ocupen un edifici del carrer de Sant Isidre, va ser un dels temes que va centrar la segona sessió de la proposta A peu de carrer. Una iniciativa itinerant que porta a terme el govern municipal i que divendres passat va permetre escoltar els veïns i veïnes del centre del poble. Els ciutadans van assegurar que els problemes amb els ocupes fa cinc anys que duren.Publicat:
01-08-2017 / 10:13:52
Actualitzat:
01-08-2017 / 10:44:44

Regidors i regidores de l'equip de govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, van visitar divendres al matí els carrers del centre del poble per conèixer de primera mà les inquietuds dels veïns i comerciants de la zona. La jornada va acabar al vespre a l'Arxiu Municipal amb una reunió, que va comptar amb l'assistència d'una vintena de ciutadans. Els veïns es van queixar, sobretot, de l'incivisme dels ocupes que viuen en un edifici del carrer de Sant Isidre i de la passivitat de l'entitat bancària, propietària de l'immoble. El govern municipal es va comprometre a intentar trobar la manera de solucionar aquesta problemàtica el més aviat possible.

Càmeres de vigilància i pintades

Els veïns i veïnes del centre del poble també van mostrar inquietud per la implantació del nou sistema de càmeres de vigilància de la zona de vianats. El govern municipal va explicar que l'objectiu de substituir les pilones actuals per les càmeres és millorar els accessos dels vehicles a la zona de vianants i donar facilitats al veïns. També va anunciar que abans d'aplicar el nou sistema es farà una reunió informativa.

Altres temes que van sortir a la trobada van ser les pintades a les parets, l'estat dels arbres de la plaça de l'Església i el soroll de les cotorres del parc de Can Campassol.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits