malgratcomunicacio.cat

En directe


Les banderoles, grans protagonistes de Sant Roc 2017

Dos cartells, un de dia i un de nit, i un programa ple de banderoles i icones que representen algunes de les activitats de Festa Major, La Pilona o el mateix Sant Roc, són la imatge de la festa major de Sant Roc d'enguany. La dissenyadora Mieria Córdoba n'és l'autora. Els cartells i el programa s'han donat a conèixer aquest migdia en una presentació en què el regidor de Cultura, Paco Márquez (CUP), ha avançat que, a més, 11 quilòmetres de banderoles i 3 de serrells onejaran per diversos indrets del poble durant tot el mes d'agost.
 Publicat:
31-07-2017 / 13:25:56
Actualitzat:
31-07-2017 / 15:14:53

La regidoria de Cultura ha volgut dotar d'un caire més artístic el cartell de la festa major de Sant Roc d'enguany. El regidor Paco Márquez ha explicat que es va fer una selecció de diferents artistes i dissenyadors vinculats al poble i que, "per unanimitat, es va escollir la Mireia Córdoba per la confecció del cartell perquè havia agradat molt la idea que havia sorgit, el seu traç i el color".

La imatge de la festa major de Sant Roc 2017 es podrà veure plasmada en dos cartells, un de dia i un de nit, plens de banderoles de colors i icones que representen algunes de les activitats de la festa major i diversos indrets del poble. Márquez ha destacat que enguany per primera vegada el cartell de nit no només inclou els concerts de barraques, sinó que també hi ha la resta d'actes que s'han programat a la nit i les barraquetes.

En aquest Sant Roc tampoc hi faltarà el programa que aquests dies s'envia casa per casa. Es tracta d'un desplegable fàcil de transportar que, a banda de tota la programació, té un plànol del poble gegant amb els indrets on es fan actes de festa major marcats. Els malgratencs i malgratenques també hi trobaran la presentació de tot l'equip de govern i les recomanacions que es donen pel correfoc i les barraques.

Els ciutadans i ciutadanes també rebran a casa un retallable, que es pot pintar. Són unes banderoles amb diferents motius vinculats a la festa major de Sant Roc. Hi ha tres models diferents, que es podran descarregar, a més, de la pàgina web municipal, www.ajmalgrat.cat, o es podran adquirir a l'Ajuntament.

11 quilòmetres de banderoles i 3 de serrells

Les banderoles no només protagonitzaran els cartells i el programa de la festa major de Sant Roc. Una de les novetats d'enguany és que l'Ajuntament penjarà 11 quilòmetres de banderoles i 3 de serrells en diversos indrets del poble. Paco Márquez ha detallat que aquests elements ornamentals s'instal·laran als carrers i espais on s'hi celebraran activitats. En aquest sentit, es col·locaran banderoles a les places de Fèlix Cardona, Xesco Boix, Església, Àncora, de les Mines de Can Palomeres, d'Anselm Clavé i Moguer, a Can Campassol, a la platja de l'Astillero, a la rotonda de davant del Centre Cívic, davant de l'Ajuntament i la biblioteca La Cooperativa, a les Peixateries Velles, i als carrers de Mar i de Ramon Turró. També hi haurà banderoles a les dues entrades del poble.

Márquez creu que "les banderoles són un aspecte que fa festa i la idea és aprofitar-ho per enrramar els carrers". "Intentarem abarcar tot el municipi de nord i a sud i de mar a muntanya", ha afegit el regidor de Cultura.

Galeria d'imatges

Paco Márquez (CUP), regidor de Cultura, i la dissenyadora Mireia Córdoba

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits