malgratcomunicacio.cat

En directe


La festa major de Sant Roc inclourà una cursa d'andròmines al mar

Abordatge a la platja és el nom de la cursa d'andròmines flotants que la Regidoria de Cultura organitza per la festa major de Sant Roc d'enguany. Tindrà lloc el 14 d'agost i es tracta d'una travessia d'andròmines flotants que sortirà de la platja de l'Astillero i farà un recorregut, tot portant un recipient amb líquid que no es podrà vessar. Les persones interessades a participar-hi es poden inscriure al Centre Cívic a partir del proper dimarts 1 d'agost i fins el mateix dia de la cursa. Cultura ha organitzat tota una jornada d'activitats a la platja per al 14 d'agost, que també inclourà Travessia a La Pilona i tirada de síndries i ànecs de goma.Publicat:
30-07-2017 / 11:23:28
Actualitzat:
27-07-2017 / 12:10:23

Segons ha informat la Regidoria de Cultura, Abordatge a la platja consistirà a fer una travessia d’andròmines flotants que sortiran de la platja de l’Astillero, just davant de La Pilona. A la sortida es donarà un recipient amb líquid. L’objectiu és finalitzar el recorregut sense vessar el líquid. L’equip que menys líquid vessi serà proclamat Mestre miner de Can Palomeres i l’últim, Vagoneta perduda. La cursa es farà en un circuit marcat i tancat. La travessia infantil no serà competitiva i els que l’acabin seran nomenats Fesolets i Fesoletes del Ganxet D.O.P. Es lliuraran dos premis: el Narcís Monturiol i el Jacques Cousteau.

Hi hauran 2 categories: una per a majors de 18 anys i una de menors. En cas de ser menors d’edat hauran de presentar autorització paterna i anar acompanyats almenys d’un adult responsable dalt l’andròmina. Les tripulacions hauran de ser d’un mínim de dues persones i un màxim de 4. Tots els participants hauran d'anar dalt de l’andròmina. Les andròmines sortiran totes a l’hora, quan ho indiqui l'organització. La travessa es realitzarà per la zona marcada. En cap cas es podrà sortir de la zona. El líquid haurà de ser transportat en els mateixos recipients facilitats per l’organització. En cap cas, es podrà modificar el recipient o vessar l’aigua a cap altre.

Inscripcions obertes

Les persones interessades a prendre part a la cursa es podran inscriure a partir del proper dimarts 1 d'agost al Centre Cívic. El termini per fer-ho és fins el mateix dia de celebració. Les andròmines hauran d’estar muntades a la platja una hora abans de la sortida per poder ser revisades per l’organització. Aquelles que no compleixin la normativa no podran prendre part de la travessia.

Les andròmines hauran de ser de construcció artesanal i tracció animal. Per a la seva construcció s'han de fer servir materials no contaminants i respectuosos amb el medi ambient. Segons Cultura, les andròmines no podran tenir sostre ni cap mena d’estructura o habitacle, com a mesura de seguretat en cas que bolqui. També han de portar les arestes vives protegides. No es pot anar lligat a l’andròmina. A més, els participants han de saber nedar i han de portar armilla salvavides. Les tripulacions de les andròmines seran responsables de recollir tots els elements fets servir en la seva embarcació i no embrutar l’entorn.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits