malgratcomunicacio.cat

En directe


El govern municipal farà el segon 'A peu de carrer' al centre del poble avui

L'equip de govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, tornarà a recórrer carrers i places per parlar amb els veïns i veïnes en la segona edició de la proposta A peu de carrer, que tindrà lloc avui. En aquesta ocasió, el govern visitarà la zona centre compresa entre els carrers de Mar, Passeig de Llevant, avinguda del Bon Pastor i Fonlladosa i Carme. Aquesta iniciativa, que el govern va posar en marxa el passat mes de maig a La Verneda, vol afavorir el diàleg actiu amb els veïns i les veïnes, les entitats i les empreses dels diferents barris de Malgrat de Mar.Publicat:
28-07-2017 / 08:21:13
Actualitzat:
27-07-2017 / 08:25:02

Diferents membres del govern municipal visitaran aquest divendres al matí la zona del centre del poble per parlar amb els veïns i veïnes, amb entitats i amb empreses. La jornada es clourà a les 20h amb un acte a l'Arxiu Municipal, en el qual els veïns i les veïnes que vulguin podran exposar les seves preocupacions, opinions o suggeriments. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha habilitat un espai a la web municipal  per explicar la seva iniciativa de sortir al carrer per parlar amb la ciutadania i per conèixer de primera mà les mancances o problemàtiques de les diferents zones del poble.

Amb l'acció d'A peu de carrer, el govern municipal vol escoltar la ciutadania i conèixer de primera mà quines són les preocupacions i prioritats per traçar el full de ruta per millorar Malgrat de Mar. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits