malgratcomunicacio.cat

En directe


El govern municipal farà el segon 'A peu de carrer' al centre del poble

L'equip de govern, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, tornarà a recórrer carrers i places per parlar amb els veïns i veïnes en la segona edició de la proposta A peu de carrer, que tindrà lloc aquest divendres 28 de juliol. En aquesta ocasió, el govern visitarà la zona centre compresa entre els carrers de Mar, Passeig de Llevant, avinguda del Bon Pastor i Fonlladosa i Carme. Aquesta iniciativa, que el govern va posar en marxa el passat mes de maig a La Verneda, vol afavorir el diàleg actiu amb els veïns i les veïnes, les entitats i les empreses dels diferents barris de Malgrat de Mar.Publicat:
23-07-2017 / 10:18:12
Actualitzat:
21-07-2017 / 13:42:04

Diferents membres del govern municipal visitaran el proper divendres al matí la zona del centre per parlar amb els veïns i veïnes, amb entitats i amb empreses. La jornada es clourà a les 20h amb un acte a l'Arxiu Municipal, en el qual els veïns i les veïnes que vulguin podran exposar les seves preocupacions, opinions o suggeriments. 

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha habilitat un espai a la web municipal  per explicar la seva iniciativa de sortir al carrer per parlar amb la ciutadania i per conèixer de primera mà les mancances o problemàtiques de les diferents zones del poble. Les persones interessades a trobar-se i parlar amb l’equip de govern poden demanar-ho al telèfon 93 765 33 00 o bé enviant un e-mail a apeudecarrer@ajmalgrat.cat fins aquest dilluns. En aquest e-mail s'ha d’indicar el nom i cognoms i telèfon de contacte. La confirmació de l’entrevista es rebrà 48 hores abans de l’acte A peu de carrer. També es pot enviar una sol·licitud a través del següent formulari.

Amb l'acció d'A peu de carrer, el govern municipal vol escoltar la ciutadania i conèixer de primera mà quines són les preocupacions i prioritats per traçar el full de ruta per millorar Malgrat de Mar. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits