malgratcomunicacio.cat

En directe


Els comerciants de Malgrat s'uneixen a la campanya '1 color 1 euro 1 casa' de la Fundació Vicente Ferrer

Els diners que es recullin en aquesta campanya solidària aniran destinats a la construcció d'una casa per a una família en situació de pobresa extrema a l'Índia. L'Associació de Comerciants de Malgrat engegarà la campanya aquest dissabte a les 18h a la plaça d'Anselm Clavé amb uns tallers de rangolis i bindis. Uns elements que formen part de l'art folklòric de l'Índia. L'acte comptarà amb la presència de Lancy Dodem, representant de la Fundació Vicente Ferrer.Publicat:
20-07-2017 / 14:42:19
Actualitzat:
21-07-2017 / 12:20:59

La Pilona serà el primer establiment del poble que acollirà el rangoli itinerant que recorrerà fins a finals d'agost diversos comerços del poble. Un rangoli és un motiu decoratiu que, normalment, es fa a les sales d'estar i als patis durant els festivals hindús. A banda de ser una forma de decoració, es diu que els rangolis redueixen l'energia negativa i n'augmenten la positiva allà on s'ubica.

Els clients dels comerços que s'hagin adherit a la campanya podran pintar una part del rangoli després de fer una aportació d'un euro. Els diners que es recullin aniran destinats a la campanya de la Fundació Vicente Ferrer 1 color 1 euro 1 casa i seriviran per construir una casa per a una família en situació de pobresa extrema a l'Índia.

L'Associació de Comerciants de Malgrat engegarà aquesta iniciativa solidària demà a les 18 h a la plaça d'Anselm Clavé. S'han organitzat tallers de rangolis i també de bindis, que són elements decoratius que es col·loquen al front a l'Índia. Normalment, són un punt de color vermell que se situa a la part central del front, prop de les celles. L'acte d'aquest dissabte comptarà amb la presència de Lancy Dodem, representant de la Fundació Vicente Ferrer i primer nen adoptat per l'entitat.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits