malgratcomunicacio.cat

En directe


Dos tallers i una gimcana, preàmbul de la Festa de Sant Joan i Sant Pau d'aquest diumenge

Un taller de morratxes, una gimcana i un taller de ball serviran per escalfar els motors demà de la tradicional Festa de Sant Joan i Sant Pau que tindrà lloc aquest diumenge 2 de juliol. L'activitat coincideix enguany amb la commemoració del 75è aniversari de l'Esbart Dansaire Mar Blava, entitat organitzadora de la festa.Publicat:
30-06-2017 / 11:26:36
Actualitzat:
30-06-2017 / 11:28:55

Les activitats de la Festa de Sant Joan i Sant Pau d'enguany començaran demà dissabte a les 17h amb dos tallers, un de morratxes i un de ball, i una gimcana a la plaça de l'Església. Les morratxes que sorgeixin de l'activitat quedaran exposades a l'Arxiu Municipal. La proposta, organitzada per l'Ajuntament de Malgrat de Mar, anirà a càrrec del Centre lúdic i educatiu Tastaolletes i comptarà amb la col·laboració de l'Esbart Dansaire Mar Blava.

El plat fort de la Festa de Sant Joan i Sant Pau, però, se servirà aquest diumenge a les 19:30h. El Parc de Can Campassol serà l'escenari de la tradicional exhibició de danses catalanes i el ball de Sant Joan i Sant Pau, que acabarà amb una sorpresa final. Una hora abans, a les 18:30h, la mainada que hagi participat als tallers de dissabte podrà recollir les seves morratxes a l'Arxiu Municipal per anar fins al Parc de Can Campassol amb l'Esbart Dansaire Mar Blava.

La Festa de Sant Joan i Sant Pau comptarà amb l'actuació de la Cobla Ciutat de Barcelona. L'acte de diumenge està organitzat per l'Esbart Mar Blava, l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina i Tastaolletes.

75 anys d'Esbart

La Festa de Sant Joan i Sant Pau d'enguany servirà per commemorar també el 75è aniversari de l'Esbart Dansaire Mar Blava. L'entitat va néixer amb l'objectiu de promoure la cultura catalana. Entre d'altres coses, els seus membres s'encarreguen de mantenir viva la festa en honor i agraïment als sants Joan i Pau, a qui els malgratencs es van encomanar per salvar-se de la pesta bubònica del segle XVII.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits